(ارسال رایگان زعفران زرمــان به درب منازل خدمتی جهت آسودگی شما عزیزان)
زعفران “زرمــان” بهترین کیفیت را برای شما عزیزان به ارمغان می آورد.
با زعفران “زرمــان” غذایی لذیذ و خوشرنگ و عطر را تجربه نمایید…
آشپزی ایرانی یکی از کاملترین ترکیبات غذایی در جهان را شامل میشود. خورشها و آشهای ایرانی نشان میدهد که (به طور سنتی)زنان ایرانی با شناختی دقیق از مواد غذایی و ترکیب آنها با یکدیگر برای غنیتر شدن هر چه بیشتر غذاها، به بازده خوبی دست یافتهاند. ترکیب گروههای غذایی گوناگون غلات،حبوبات، سبزیها و پروتئینهایگیاهی و حیوانی در همه خوراک ها دیده میشود.
خوراکهای ایرانی را میتوان در انواع زیر طبقهبندی نمود:
- انواع آش، حلیم، اشکنه، کله جوش
- انواع آبگوشت و سوپ، شوربا
- انواع کوکو، کوفته و دلمه
- انواع فرآوردههای لبنیاتی
- انواع شامی، کتلت و فلافل
- انواع تهدیگها
- انواع پلو، چلو و پلو مخلوط
- انواع خورش و قلیه
- انواع کباب و جوجه کباب
- انواع برانی، خوراک لوبیا، عدسی، نرگسی و مسما
- انواع شیرینی، دسر، و شربت
- انواع ترشی، رب، شور و چاشنی
- انواع تهچینها
- انواع ادویهجات و چاشنیهای غذایی
- انواع خوراک سنتی با گوشت، مرغ، میگو و ماهی
- انواع خوراک با کله، پاچه، دل، قلوه، مغز و سیرابی
خواص کلی خوراکهای ایرانی و جایگاه خوراک ایرانی در جهان
یکی از نقاط قوت فرهنگ ایرانی یا سفره ایرانی که به نوعی بیانگر جایگاه هنر و لذت در فرهنگ ایرانی است، خوراک ایرانی است. در حالی که همه فرهنگها به غذا نه تنها به عنوان فراهم آورنده نیازهای فیزیکی بدن، بلکه همچنین به عنوان زمینهای برای لذت ویژه بردن از زندگی نگاه میکنند، ولی اهمیتی که فرهنگ ایرانی و بعضی از فرهنگهای کشورهای گرمتر دنیا بر لذت بیشتر از تغذیه داشتند و دارند موجب شدهاست که غذاهای آنان به نسبت متنوعتر و پیحیدهتر باشد. از لحاظ تنوع و پیچیدگی خوراکهای ایرانی به غذاهای بعضی از کشورهای جنوب اروپا مانند ایتالیا و یونان شبیهاست. حتی از لحاظ محتوایی به خوراکهای یونانی شبیهاست و به طور مثال کبابهای ایرانی هم بی شباهت به خوراک و کبابهای یونانی و ترکی نیست. در حالی که خوراک ایتالیایی، یونانی، مکزیکی و چینی، جایگاه ویژه خود را در بسیاری از کشورهای جهان پیدا کردهاند، به علت سن کم روند مهاجرت ایرانیان، ایرانیان فرصت معرفی غذاهای خود به فرهنگهای دیگر را کمتر داشتهاند.
از لحاظ شباهت خوراک، خورشهای ایرانی تا حدی شبیه به خوراک هندی است، با این تفاوت که در آنها کمتر از ادویههای تند استفاده شده است؛ حتی سبک دم کردن پلوهم در آشپزی ایرانی و هندی بسیار شبیه به هم میباشد. در کل خوراک ایرانی در مقایسه با اکثر خوراک کشورهای غربی، به زمان بیشتری برای آماده سازی نیاز دارد.
اگر آشپزی را به دو دسته آشپزی سنتی و آشپزی مدرن تقسیم کنیم میتوان بصورت زیر از آنها نام برد:
آشپزی سنتی: ریزنکتهها و فوت و فن آشپزی – ادویه جات و چاشنیهای غذایی – خوراک سنتی با گوشت، مرغ، میگو و ماهی – چلو و پلو و انواع پلو مخلوط – خورش و قلیه – آش، حلیم، اشکنه، کله جوش – سوپ و آبگوشت، شوربا – دلمه، کوفته و کوکو – کباب، شامی و کتلت و فلافل – ته چین و ته دیگ – خوراک لوبیا، عدسی، برانی، نرگسی و مسما – خوراک با کله، پاچه، دل، قلوه، مغز و سیرابی – رب، ترشی و شور فرآوردههای لبنیاتی – غذاهای مختلف از استانهای ایران.
آشپزی مدرن: آشپزی با تکنولوژی جدید صبحانه و عصرانه – خوراکهای مدرن با مرغ – خوراک مدرن با گوشت گوساله و گوسفند – خوراک مدرن با ماهی، میگو، خرچنگ، صدف و کالاماری – خوراک مدرن با بلدرچین، کبک، بوقلمون، مرغابی، شترمرغ – غذاهای گیاهی وغذا با سبزیجات – غذاهای کودکان و سالمندان – پاستاها: اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا و نودل و… – پیتزا، ساندویچ، همبرگر، سوسیس وکالباس – کیک و رولت غذایی – کیش، تارت، پای، پیراشکی و کلوچه غذایی – میتلاف، ترین و پاته – گراتن، سوفله و پاناد – کنسومه، پتاز املت و کرپ غذایی – خمیرها و بنیهها – دیپ، سس و چاشنی – اردوور، دورچین، پوره سالادهای گرم و سرد.
awliii mrc
ممنون از لطف و توجه شما